BYFANNY.SE

2015-03-18

BYANNY

Det är med en skräckblandad förtjusning som jag publicerar det här.

Efter tre år på TS är mina dagar räknade och nu är det nämligen dags att ge sig av. Jag har hört att man ska ge sig ut ur sin comfort-zone för att hitta nya saker att brinna för, kunna se världen ur nya perspektiv och hoppa på nya möjligheter. För att inte köra en helomvändning från att ha bloggat nästan dagligen de senaste sju åren till ingenting men ändå testa någonting nytt, så kommer ni framöver att hitta mig på min alldeles egna plats för kreativitet på BYFANNY.se. 2.0

Nytt, fräscht och oupptäckt, let's go!

byfanny

Spring news

2015-03-18

favs-2

favs-1

favs-3

Nya Plaza Interiör = vårinspriation på inredningsfronten. Nya billiga glasögon = inte hela världen om jag råkar trampa på (som den klumpiga person jag är) och snygga att ha på nästippen. Ny jeansskjorta med guldiga knappar = YES, här ska köras double trouble genom denim-denim. Tre bra ting i en annars ganska shitty-vardag just nu.

Hands full

2015-03-17

IMG_2764

IMG_2790

IMG_2791

Med tiotusen saker att stå i andas jag ut för två sekunder och passar på att posta vad tankarna flyger iväg till lite för ofta; varma dagar utan en enda tanke på press eller stress. Det ni, det hade varit något! Men med målet i sikte intalar jag mig att det bara är bita ihop, göra det bästa av situationen och kämpakämpakämpa. En sak i taget och snart är det över, right?

Family time

2015-03-16

Gustus_4

Gustus_1

Gustus_3

Gustus_5

Syster som bor i Schweiz över säsongen var på hemmaplan över helgen, så för att fira både det och helgens vinst tog vi en familjemiddag på Gustus. Förrätten i form utav gratinerad getost med toast, rödbettor, honung och rosatde valnötter var en riktig fröjd för smaklökarna. Men bäst var ändå (såklart) att få skratta med systrami efter tre månader ifrån varandra.

Jane Koenig

2015-03-15

Jane.K-3

Jane.K-1

Jane.K-2

I förra veckan stod artonårsmiddag för min barndomsvän på schemat och vad vad kom väl inte bättre till pass i paketet än ett fantastiskt armband med hennes initialer från Jane Koenig? Personligt och ofantligt fint. Tips till student- eller födelsedagspresenter i vår. En guldig länk med fina initialer hängandes runt handled eller halsen, gärna för mig!

Local Award winners

2015-03-14

GoldenGiftsExpo-2

Efter UF-årets slit hittills och två dagar mässa i sträck var det oerthört tacksamt att få kliva upp på scenen för att ta emot vår utmärkelse. Med vår presentpåse med produkter från lokala aktörer, guldiga tråd företaget igenom och bra entreprenörskap kammade vi nämligen hem det prestigefyllda priset som Årets UF-företag i Motala 2015. Stolt VD? Ni skulle bara veta!

Sthlm dreaming

2015-03-12

Follow my blog with Bloglovin

sthlmdröm3

sthlmdröm4

sthlmdröm-1

sthlmdröm5

Efter en riktig skitvecka hittills och totalt klumpig förmiddag där jag bland annat råkade trampa på mina Ray Ban Aviator, kan jag inte annat än att drömma mig bort till bättre dagar. Därför fick jag sådant enormt behov och längtan efter skrattfyllda dagar i Stockholm tillsammans med bästa Karolin. Vin i hotellfönstret, inspirerande kläder, god mat, upptäktsfärder och leenden. Ja tack!

Clothes

2015-03-11

outfits

En liten blandning utav det senaste i outfitväg. I vår säger jag mest: utsvängt, alla olika slags pasteller (aldrig riktigt hookat på den trenden förens i år, nu är jag fast), kappor och trenchcoats, sneakers och olika slags byxor. Är det något jag verkligen vill slå ett slag för i klädväg så är det att get out of the comfortzone vad gäller byxor. Ett par jeans kan vara snygga, men inte alla dagar i veckan hallå. Kostymbyxor, utsvängt, tight, fladdrigt, färgglatt och allt därtill, go for it!

Bonjour monday

2015-03-09

Please-inspo

a-wildsoul-dream -

Solen är här, våren är här och inspirationen till det mesta är här. Gymnasiearbetets största dead-line är passerad och äntligen är det läge att andas ut lite innan slutspurten. Så en timme i solen med en kopp kaffe i handen och podd i öronen var jag allt värd idag. Våren innefattar i mina drömmar mest kaffe utomhus, färska snittblommor, goda luncher, snygga solglasögon i olika former, fräscha outfits, weekends i främmande städer och en massa annat härligt.

Beige//Trenchcoat//Blue//Scarf

2015-03-08

Beige-trench-9

Beige-trench-1

Här kommer en blåsig kik på min nyinköpta trenchcoat i kategorin supertunn och scarfen i kategorin vårens favoritfärg. Båda två från Gina Tricot. Trots att trenchcoaten själv inte kan agera värmare nu i början av mars så får den gärna hänga med undertill en jacka. Igår när jag slängde på den som kimono över en klänning med boots till blev det dundersuccé i mina ögon, så det ska nog inte vara några problem.